1ـ سؤال :گفتگوهای اینترنتی (چت) بین زنان و مردان یا دختران و پسران نامحرم ـ چنانچه طرف مقابل نه دیده شود و نه صدایش شنیده شود و مکالمات تنها توسط نوشته تبادل گردد ـ را بدانم. در صورت وجود اشکال لطفا بفرمائید اگر این گفتگو بدون قصد ریبه و تنها با هدف اشنا
الف. چت کردن
1ـ سؤال :گفتگوهای اینترنتی (چت) بین زنان و مردان یا دختران و پسران نامحرم ـ چنانچه طرف مقابل نه دیده شود و نه صدایش شنیده شود و مکالمات تنها توسط نوشته تبادل گردد ـ را بدانم. در صورت وجود اشکال لطفا بفرمائید اگر این گفتگو بدون قصد ریبه و تنها با هدف اشنا نمودن طرف مقابل با اسلام و قرآن یا برای رفع شبهات باشد چگونه است؟
جواب: اگر ترس وقوع در حرام نباشد جائز است.
نکتهای از نویسنده وبلاگ: لطفاً دقت کنید، اینجا مسئله مهم، ترس در وقوع در حرام است نه خود وقوع در حرام. آیا چنین کسی واقعاً ترس ندارد؟ عجب اعتماد به نفسی!
دو استفتاء بعدی را ملاحظه کنید:
2ـ سؤال :چت کردن با دختر اشکالی دارد و آیا احساس دوست داشتن آن دختر حرام است؟
جواب: چون ترس افتادن به گناه هست جایز نیست.
3ـ سؤال: من در برنامه ای چت با یک دختر دوست هستم و با هم چت میکنیم و اصلا حرف بد یا زشتی نمیزنیم آیا این دوستی و چت کردن اشکال شرعی دارد؟
جواب: چون خوف وقوع در حرام هست جایزنیست.
4ـ سؤال :چت کردن با زنان غیر مسلمان و انجام صحبتهای تحریک آمیز با ایشان چه حکمی دارد آیا میشود از طریق اینترنت ایشان را به صرف اینکه غیر مسلمان هستند مورد سوء استفاده قرار داد؟
جواب: حرام است.
5ـ سؤال: حکم استفاده از اتاق گفتگو (چت کردن) در اینترنت با جنس مخالف چگونه است؟
جواب: اگر خوف وقوع در حرام باشد جایز نیست.
6ـ سؤال :لطفاً حکم چت کردن با شخصی که از جنسیت او بی اطلاع هستیم را بفرمائید. در صورت اطمینان از جنسیت چطور؟
جواب: در هر دو صورت اگر خوف وقوع حرام است جایز نیست.
برگرفته شده از masael.blog.ir